Kwalitatieve keukens en meer

 

Al meer dan 47 jaar is EVS een gevestigde waarde voor badkamers, keukens, dressings en maatkasten in en rond Kortenberg. Vakmanschap en een goede prijs-kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats. Onze eigen plaatsers zorgen dan ook voor een piekfijne afwerking van A-Z (volledig renovatie). Heeft u een specifieke keuken of badkamer in gedachten of wenst u graag advies bij uw keuze? Kom langs in onze toonzaal en ontdek de mogelijkheden.

EVS is voornamelijk gespecialiseerd in keukens, moderne, traditionele, strakke, eilandkeukens,... welke stijl u ook wenst. Wij bieden de keukenmerken  Leicht  en Sachsen aan. Voor onze inbouwtoestellen werken wij samen met de merken  Miele, Küppersbusch en Siemens. Voor de spoeltafels Blanco en Franke; en onder andere Diresco als werkbladen . Zoals u ziet hebben wij de perfecte keuken voor uw woning.

 

 
 

Is uw badkamer aan vernieuwing toe? Naast keukens zijn wij ook uw specialist voor badkamers. Wij zorgen dat de inrichting perfect bij de rest van uw woning en smaak past. Kies ook voor een dressing of maatkast voor een stijlvolle touch. Vertrouw op 47 jaar ervaring en laat uw badkamer en kasten aan ons over.

 

Wenst u meer informatie over onze traditionele en moderne keukens, badkamers en kasten op maat?

EVS helpt u graag op een persoonlijke manier verder.

Kom langs in onze zaak voor praktische informatie en advies. Van dinsdag tot en met vrijdag kunt u van 11.00 tot 18.00 uur bij mij terecht. Ook op zaterdag staan wij tot uw dienst van 10.00 tot 17.00 uur.

U kunt ons uiteraard ook telefonisch contacteren.

E.V.S.

Een keuken nodig? Evs is uw partner bij uitstek!